• vsebina se seli na novo spletno stran www.urbanisti.comZa zeleni razvojni preboj / Vabilo k partnerstvu

»Ne pomnimo časov, ko so bili izzivi tako obsežni, kot tudi ne časov, ko so bili tako zelo večplastni... «

Prav v teh prelomnih časih Vlada RS pripravlja novo Strategijo razvoja Slovenije, ki bo določila smer razvoja naše države za obdobje 2014-2020. Takšna priložnost pride na vsakih sedem let. Priložnost, da država redefinira smer razvoja. Priložnost, da strateško odgovori na temeljne izzive sedanjega časa in potrebe prihodnjih generacij.

Od vlade pričakujemo, da bo novo strategijo usmerila v »zeleni razvojni preboj« in s tem Sloveniji omogočila, da polno izkoristi svoje potenciale in strateške razvojne priložnosti.

Zato smo se kot partner pridružili pozivu Vladi Republike Slovenije, ki jo je objavila spletna skupnost za aktivno državljanstvo Tretji člen: www.tretjiclen.si/slo/zrp.

Oblikuje se široka in aktivna platforma podpornikov - organizacij in podjetij (zdaj že več kot 100) in posameznikov (njihov seznam si lahko ogledate na spletni strani poziva).

Tudi vas vabimo, da se pozivu pridružite kot partner. Pristopna izjava za partnerje je objavljena na dnu spletne strani s pozivom. Pošljite jo na naslov info@tretjiclen.si.

Vaša podpora bo soustvarjala tako močan glas, da ga Vlada ne bo mogla preslišati.

Ekipa Metro SR


zelen zelen zelen zelen zelen rdeca rdeca siva siva siva siva crna crna crna crna crna reka reka reka reka reka